Louis Van Amstel som din personlige Dance Instruktør?

“Vi har været at se showet for et par år og jeg er spændt på at lære det med min kæreste. Jeg overraskende hende til jul – jeg ønskede at give hende noget romantisk og hun vil elske det!”- Bryce B. Utah

Det er lørdag aften, dine venner og deres betydelige andre er for en sjov aften med musik og dans. Du vil virkelig gerne gå, medmindre du kan ikke danse, eller i det mindste du tror du ikke kan og det er nok til at stoppe dig fra at gå.

I stedet du blive hjemme i din badekåbe og se “Dancing with the Stars”. De smukke kostumer, den smitsomme beat af musikken, og selvfølgelig romantik!…

Som du glider ud for at sove forestiller du dig selv at blive hvirvlet på tværs af dansegulvet med hypnotiske rytmen af Samba omgiver dig i sin varme. Du befinder dig i armene på en smuk mand. Du smiler op til ham i tillid; hans store hænder omringe din talje, som han glider du hen over gulvet, at gøre din føler som om du flyver.

Griner triumferende, du kaste tilbage dit hoved og begynde svajende med musikken swing og slibe dine hofter forførende, mens du kører dig selv tættere og tættere på kanten af… dansegulvet.

Som musik nærmer sig en afslutning du trække forsigtigt fra hinanden, han forsøger at trække dig tilbage, men som du tænder fra ham du er skyllet væk igen men denne gang i armene på en anden mand.

Du ser tilbage og fange den desperate kig i din partners øjne som han ure du er bly fra ham denne gang til blid slingre i valsen.

Der er ingen stoppe dig i aften; Du kan næppe til at fange din ånde som en partner, efter den anden påstår du til en dans. Visioner for foxtrot, Jive, Rumba og Cha Cha fylde dit hoved.

Som man ser rundt i lokalet, søger efter den smukke partner, som du har delt din første dans med du mærke, de fleste af danserne har forladt. Som om på cue lysene begynder at dim. Måske du suk, det er tid for dig at gå så godt. Som du hovedet mod døren, bandet begynder at spille, og en eller anden måde du fornemmer det. Han er der, venter på dig i midten af dansegulvet med armene holdt ud at du kigger på dig som om du er den eneste kvinde i verden.

Sensuel musik af Tango trækker dig ind i hans arme, som endnu en gang han folder du ind i sin favn, spinning du og snurrer du hen over gulvet.

Som sangen kommer til en ende du blik op på ham og føle, at du skal drømme.

Nå, ja selvfølgelig du er, men den gode nyhed er, at det ikke bliver for lange. Ved hjælp af Emmy nomineret koreograf, Louis van Amstel, bedst kendt for sine 3 hit sæsoner på USAs mest populære danseshow, ‘Dancing with the Stars’, vil du kunne lære alle de mest populære dans skridt i den lethed og bekvemmelighed i dit eget hjem.

Otte disc valg kan du vælge fra populære dans skridt såsom: Cha Cha, Salsa, Vals, Tango, Sumba, Jive, Rumba og Foxtrot.

At lære at danse vil hjælpe dig få mere tillid og tone din krop kaste nogen uønsket pounds, og den største del af det er, at du vil være at have det sjovt mens du gør det.

Inden længe kunne du også være “Dancing with the Stars!”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.