Private Jet Charter: Tips rejse til en høj trafik landestandard

Høj trafik er uundgåelig i private lufthavne under populære begivenheder eller feriesæsoner (tænk Super Bowl eller vinter i Aspen). Med det i tankerne, har vi sammensat nogle oplysninger og nyttige tips til at sikre, at din private jetfly rejse til travle lufthavne er både afslappende og stress-fri.

“Hvad er en STMP?” Særlige trafik Management programmer (STMP) er gennemført for særlige arrangementer, som tiltrækker tusindvis af mennesker og fly til deltagende lufthavne. FAA behøver brugernes hen til gøre ankomst og afrejse forbehold til og fra disse lufthavne til at styre strømmen af ankomster og afgange til disse begivenheder.

“Hvad er en slot tid?” Slot gange henvise til lufthavne forventer høj trafikmængde på grund af særlige begivenheder eller årstidsbestemte aktivitet. Slot gange er udstedt for at forskyde indkommende fly trafik for at lindre luft trafik kontrolopgaver. Slot tid forbehold er typisk tilgængelige 72 timer inden det forventede tidspunkt for ankomst.

Private Jet Travel Tips:

• Være fleksibel med din afrejse tid anmodninger. Tillade et vindue for afgangstider. Slot gange vil ikke blive tildelt mere end 72 timer flyvning afgang anmodning på forhånd.

• Undgå at ændre flyvningen datoer & gange. Slot gange er værdifulde og gå hurtigt, så prøv at holde sig til tidsplanen flyvning at undgå konflikter.

• Ankomme til tiden. Navnlig i bjergområder, kan vejret skifte hurtigt. Jo tættere forlader du til din planlagte tid, bedre mulighed for du nødt til at garantere din ankomsttid. Så hvis afrejse slot er 8 am, bedes du give tid for boarding så jet vil være klar og i stand til en 8: 00 afgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.