Tre typer af babytøj

Når køber baby tøj forældre er pludselig oversvømmet med flere valgmuligheder, som kan blive ganske forvirrende. Hvor mange søde og nuttede outfits er lidt Bill eller Hillary behov? Hvor mange “Onesie” kroppen passer er nok? For små mennesker, der vokser så hurtigt der er helt sikkert en bred vifte af muligheder, tøj, hvordan kan en ny forælder vide hvad man kan få?

For at hjælpe med at løse dilemmaet og besvare disse spørgsmål, forældre har brug at huske en simpel “reglen om tre.” Babyer har brug for tre typer af tøj. Tøj er nødvendige for dagen slid, for at gå ud og sove. Baby nattøj vil sandsynligvis overtal de andre sorter, da sovende er hvad babyer tilbringer det meste af deres tid på at gøre, men antallet af hvert outfit vil variere i direkte relation til antallet gange forældre er villige til at gøre vaskeri.

Baby Daywear

Det tøj, du har for din baby at “hænge” i skal være behagelig, nem adgang til bleskift og enkel. Disse er de artikler, som dit barn vil bruge størstedelen af sin tid i og de er forpligtet til at få beskidte. Når barnet spytter, spews anstrengt roer over hele, kravler rundt på gulvet, eller gør nogen af de andre relativt rodet og lidt ulækkert ting at babyer, disse tøj kommer til at undgælde for misbrug. Som sådan, ønsker du sandsynligvis ikke disse ting til at ske, mens baby iført smukke Baby Dior outfit, som tante Edna gav som et brusebad gave. Det bedste tøj til disse daglige behov er simpel kroppen passer med snaps i skridtet. Onesies er et mærke af disse varer, men på sigt stort set skiftet sproget til at betyde en sådan artikel designet på denne måde. Du vil sikkert overalt mellem fem og ti af disse på side.

Baby nattøj

Tøj til at sove skal opfylde nogle af de samme specifikationer som baby daywear til komfort og tilgængelighed. Naturligvis hvis du bor i et koldere region eller det er i midten af December vil du tungere artikler end hvis du bor i Phoenix og dens juli. Babyer kan stadig være rodet, når de sover, men er normalt ikke nær så rodet som når de er op og rundt. I varm nok klimaer samme stil som Onesies, der bruges til baby’s aktiviteter i dagtimerne kan fordoble som nattøj, men hvis temperaturen er køligere du tungere Strik PJs eller lignende nattøj.

Udklædning Baby

Udendørs babytøj er, hvor forældrene virkelig komme til at skinne. Her er hvor du kan udnytte de søde og nuttede ting, der blev givet som brusebad gaver eller at du bare ikke kunne modstå picking under en rutinemæssig tur til Wal-Mart. Disse elementer bør stadig undersøges for praktiske, og sørg for at læderremme, snaps, buer og sådan ikke forstyrre ble skiftende eller forårsage ubehag til barnet, men er du lidt friere til at vise. Efter at alle, ønsker alle at kurre over en yndig baby. Når den yndig baby er adorably klædt, det kurrer er der meget sødere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.