10 Fakta Om MDF

Cork blød, rolig, komfortabel, bærbar, utilsigtet falder af ældre og børn, kan give en stor buffer effekt, dens unikke sound absorption og termisk isolering resultater er også meget velegnet til soveværelset, konferencerum, bibliotek, optagelse Stald og andre steder. Det er vigtigt at bruge respirator, fordi en stor mængde af støv partcles er resulteret når MDF er skåret. Når du har brug for at anvende RPE til at yde beskyttelse mod indånding af træstøv, bør du sikre, at RPE er tilstrækkeligt og egnet (for mere information se valg af egnet åndedrætsværn). Alva kommer med alt hvad du har brug for, i boksen. Selvfølgelig, her at minde om, bør ikke få for meget beskidt for meget sand, vil det producere strøm bære, så efter virkningen i sandet, men alt for meget vil bære, så sandet ind i rummet, bør omgående fjernes, behøver ikke at støvsuger, ikke behøver at bekymre dig om fugt vil være skæv, meldug og så videre.

Hvis du bygger flere subwoofere, ledninger er meget lettere, som du ikke har brug for en stikkontakt, der støder op til hver enkelt subwoofer. Udover at afværge korrosion, glatte overflader tillader ikke, at banen for at holde sig så let og hurtig at tørre. Selv om overfladen er tynd, men familien er mere forsigtig, vil derfor ikke påvirke levetiden, og let at lægge, forbrugere, så længe udgivelsen af isolation papir kan være direkte stick til ren, tør beton gulv. 3, at de korrekte rengøre gulvet i den daglige brug af den proces, holde jorden ren, ren, kan du bruge et clean sweep feje, og derefter vride tør moppe trukket et nyt udseende. Dette er den 90-teknologi, som på overfladen af kork overflade overfladen er relativt højt, at der er brug for blødt træ er mere ren. Den femte kategori: plast korkgulve, harpiks cementeret korkgulve, gummi, mdf-plader.dk kork gulve.

tykkelsen af overfladen er 0,45 mm, og det andet lag af naturkork dekorative lag tykkelse 0,8 mm, og det tredje lag af cementeret nåletræ lag tykkelse på 1,8 mm, i bunden af den stress, balance og vandtæt PVC-lag, dette lag er meget vigtigt, hvis ikke en sådan lag, når det materiale, når materialet opvarmes solid, PVC overflade afkøling svind, vil gøre hele gulvet warpage. Der er, i overfladen af cementeret cork malet UV-lak eller maling eller lak, PVA. Den anden kategori: i cork overflade til maling. Den første kategori: kork gulve overflade uden nogen dækning, er dette produkt, der er den tidligste.

Generelt familie kan vælge den første og anden kategori, fordi den første kategori af den mest primitive, men dens fremragende funktion kan alle vise, at den anden kategori af korkgulve, kork lag lidt tyk, ren tekstur, men det lag, er kun 0,1 mm-0,2 mm tyk , Tynd, men den bløde, høj-styrke slidstærkt lag, vil ikke påvirke den fremragende præstation af nåletræ. Såsom elasticitet, vibrationer absorption, lydabsorption, lydisolering og andre egenskaber er også meget god, men normalt gummi lugt, så denne etage for at ændre dens overflade, i sin overflade med brug af gummi -, PU-eller PUA høj slid-resistent lag for den beskyttende lag for at fjerne lugten, men også bære. Som den anden og tredje typer af materialer, bordet har en tyk (0,45 mm) fleksibel slidstærkt lag, selv om sandet vil blive bragt til overfladen af korkgulve, og presses ind i den slidstærkt lag vil ikke glide, når foden væk fra sandet Er pop, vil ikke bryde igennem slid lag, så strømmen er store, men ikke berører gulvet.